Prva stran : Prodajni program : Rezalna orodja za obdelavo kovin Sandvik Coromant
Povečaj pisavoPomanjšaj pisavo Natisni to stran

Rezalna orodja za obdelavo kovin Sandvik Coromant

sandvik coromant, ploščice sandvik

Sandvik Coromant je vodilni svetovni ponudnik rezalnih orodij in orodnih sistemov za kovinsko-predelovalno industrijo. Neprestano izdatno vlaganje v raziskave in razvoj se odraža tudi z močnim vplivom v vodilnih avtomobilskih in letalskih panogah. Sedež podjetja je v Sandvikenu - Švedska, svoja zastopstva in predstavništva pa ima v 130 državah po vsem svetu.

sanvik, sxandvik coromant, ploščice sandvik

 

Poslanstvo prodajnega in strokovnega osebja je, da kupcem izboljšamo produktivnost in donosnost. Z našimi izdelki zagotavljamo maksimalno vrednost za naše kupce z vidika zmogljivost, kakovosti, varnosti, fleksibilnosti in celotne ekonomičnosti.

 

 

Z najnaprednejšim proizvodnim sistemom in najsodobnejšimi tehnologijami nadzorujemo celoten proces od surovin do končnega izdelka. Vsi proizvodni obrati so certificirani po mednarodno poznanih sistemih upravljanja ISO 9001, ISO 14001 in OHSAS 18001, s čimer je zagotovljeno strukturirano delo s stalnimi izboljšavami, umerjanje opreme, ocenjevanje tveganja in kontrolirano ravnanje s kemikalijami, nevarnimi snovmi in odpadki.

Z našo storitvijo po meri (Tailor Made) lahko naročite izdelke posameznih dimenzij, ne da bi morali plačati ceno za posebno orodje. Če vaših potreb ni mogoče zadovoljiti s standardnimi orodji ali z orodji po meri, se lahko zanesete na izkušnje Sandvik Coromant-ovih inženirjev pri snovanju posebno zahtevnih orodnih rešitev.

 

 

Vsekakor se vedno lahko zanesete tudi na bogato ponudbo rezalnih (rezilnih, stružnih, rezkalnih, navojnih, Wiper...) ploščic, vpenjal (Capto, ISO...), pribora za struženje, izstruževanje, rezkanje, vrtanje, vrezovanje navojev, povrtavanje in izvedbo drugih tehnoloških postopkov.

 

            Rezilne ploščice, stružne ploščice, rezkalne ploščice, navojne ploščice, Wiper... , vpenjala (Capto, ISO...), pribor za struženje, izstruževanje, rezkanje, vrtanje, vrezovanje navojev, povrtavanje, struženje   

 

Distribucija naročenega blaga poteka iz treh osrednjih skladiščnih lokacij in je izvršena v samo 24 urah.

 

Veliko koristnih informacij boste našli na spletni strani http://www.coromant.sandvik.com/si

 

Vabimo pa vas tudi, da nas kontaktirate.

 

 

 


Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...