Prva stran : Prodajni program : Nerjavna in specialna jekla SANDVIK : Nerjavne vzmetne žice in trakovi
Povečaj pisavoPomanjšaj pisavo Natisni to stran

Nerjavne vzmetne žice in trakovi

SANDVIK Materials Technology

Izbira specialnih kvalitet

 

SANDVIK

je vodilni proizvajalec nerjavnih žic in trakov in ima široko paleto izbora kvalitet oz. materialov tako nerjavečega jekla kot tudi Nikljevih zlitin z vrhunskimi karakteristikami (npr. Trdota, natezna trdnost,…). Z obsežnim znanjem uporabe žic, ter dolgoletnimi izkušnjami, vam SANDVIK lahko strokovno svetuje oz. priporoča, katero kvaliteto žice ali traku potrebujete, da bo le ta imela najboljše rezultate v končnem izdelku. SANDVIK je na splošno najbolj znan ravno po "oplaščenih" žicah in trakovih, ter preciznih tankih trakovih.

 

SANDVIK program »žice« vsebuje:

- Okrogle žice
- Ploščate žice
- Oblikovane žice (profili)

  
Klikni za povečavo +
  

 

Klikni za povečavo +

SANDVIK program »trakovi« obsega:

- Debelina od 0.015mm do 5.0mm
- Širina do 1.200 mm
- Različne vrste oplaščenja ter površinske obdelave

 

Okrogla žica in trakovi so na voljo v večih različnih opcijah oplaščenja in končne površinske obdelave. SANDVIK žica in trak sta na voljo v špulah in kolutih, debelejše žice pa tudi v ravnih palicah (odvisno od dimenzije). Naša celovita podrobna testiranja nam omogočajo, da ob žicah priložimo kompletno dokumentacijo s testi ter karakternimi lastnostmi produkta v obliki certifikata.

 


Nerjavna in specialna jekla SANDVIK

 

Na tržiščih Slovenije, Hrvaške ter Bosne in Hercegovine nastopamo kot edini pooblaščeni agent. To pomeni, da nudimo potencialnim končnim uporabnikom in distributerjem komercialno-tehnično podporo in distribucijo SANDVIK nerjavnih materialov iz naše zaloge v Lescah, oz. iz proizvodnje na Švedskem ali iz SANDVIK Centralnega skladišča v Milanu.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...