Povečaj pisavoPomanjšaj pisavo Natisni to stran

Varilno dodajni program

SANDVIK Materials Technology

Izbor varilnega materiala

 

 

Sandvik priročnik za varjenje

Poglejte priročnik za varjenje in se odločite za prave 

varilne materiale. KLIK

 

 

Vodilni svetovni proizvajalec varilnih materialov za specialna jekla

Že preko 70 let je SANDVIK poznan na svetovnem trgu kot vodilni v razvoju in proizvodnji nerjavnih varilnih materialov. Z uporabo najmodernejše tehnologije kontroliramo svojo kvaliteto od izbora osnovnih surovin, jeklarne do izdelave žic in trakov za različne varilne aplikacije.

 

Naš razvojni inštitut (R&D)- vaša korist

Sandvikova vodilna tehnologija v metalurgiji nam omogoča proizvodnjo varilnih materialov optimalnih in skladnih lastnosti. Proizvajamo materiale, ki odgovarjajo zahtevam najzahtevnejših standardov in namenov uporabe. Bogate mednarodne izkušnje naših sodelavcev v razvoju in laboratoriju nam omogočajo doseganje kvalitete, ki našim kupcem omogoča doseganje najboljših varilnih rezultatov in najvišje produktivnosti.


Klikni za povečavo +

 

Zagotavljanje kvalitete

Sandvik ima Quality Management System potrjen s strani renomiranih mednarodnih organizacij:ASME (American Society of Mechanical Engineers) Quality System Certificate, ISO 9001, QS 9000, PED 97/23/EC, JIS (Japanese Industrial Standard), vdTUF( Vereinigung der Technischen Ubervachungsvereine),LRQA (Lloyd's Register Quality Assurance).

 

Skrb za okolje

Skrb za okolje je integralni del poslovanja Sandvika in je vedno v ospredju vseh aktivnosti saj posedujemo tudi certifikat ISO 14001.

 


Klikni za povečavo +

Ponudba za vsako delo

Sandvik nudi varilne produkte v obliki žice (TIG žica, MIG žica), traku in oplaščenih elektrod za vse poznane varilne postopke. V naši ponudbi najdete varilne produkte za varjenje najbolj poznanih nerjavnih kvalitet, vključujoč duplex, superduplex in na osnovi Niklja osnovanih legur, s kratko besedo INOX varilni material. Praški, polirna in neutralizacijska pasta ter pribor za avtomatsko varjenje so prav tako del naše dodatne ponudbe.

 

Izbira varilnih materialov

Izbor pravega dodajno-varilnega materiala je odločilen faktor 


Klikni za povečavo +

 

Izkoristite naše znanje ( KNOW-HOW)

SANDVIKOVI experti za varjenje so vam na razpolago za pomoč pri izbiri pravih postopkov in izbora materialov

Logistika v Sloveniji

S 1. Oktobrom 2013 smo pričeli prodajo varilnih materialov s skladišča našega distributerjav Sloveniji: PROCHROM-COMP d.o.o. PE Lesce, Alpska c. 43

 

Za bolj ekonomično stanje zalog na skladišču veliko distributerjev drži na zalogi eno kvaliteto za varjenje različnih osnovnih materialov (varjencev). Molibden se je pokazal kot izjemno pozitiven kemijski element, razen v pogojih vroče visoko koncentrirane dušikove kisline. Zato je kvaliteta 316L normalno odlična rešitev za varjenje obeh osnovnih materialov varjenca: 316/316L in 304/304L. Enostavnejša izbira kvalitet, ki se držijo na zalogi (316L) skoraj vedno odtehta nekoliko višjo ceno varilnih materialov 316L v primerjavi s 308L, saj se s tem eliminira možnost nekontrolirane zamenjave obeh kvalitet v skladišču uporabnika.

 


Nerjavna in specialna jekla SANDVIK

 

 Na tržiščih Slovenije, Hrvaške ter Bosne in Hercegovine nastopamo kot edini pooblaščeni agent. To pomeni, da nudimo potencialnim končnim uporabnikom in distributerjem komercialno-tehnično podporo in distribucijo SANDVIK nerjavnih varilno dodajnih materialov iz naše zaloge v Lescah, oz. iz proizvodnje na Švedskem ali iz SANDVIK Centralnega skladišča v Milanu.

 

 


Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...